Bulgărași de cacao – Rețeta perfectă pentru Sărbători

Ingrediente:

  • 250 g zahăr
  • 250 ml apă
  • 250 g margarină
  • 50 ml rom
  • 500 g biscuiți
  • 200 g cacao
  • 100 g nucă de cocos
  • vișine

Mod de preparare:

1. Cu ajutorul unui blender, mărunțim biscuiții.

2. Într-un vas, turnăm apa. Adăugăm zahărul și punem la fiert, la foc mic. Adăugăm margarina, biscuiții mărunțiti, pudra de cacao și romul. Amestecăm bine și luăm compoziția de pe foc.

3. Cu ajutorul mâinilor, formăm biluțe. Le dăm prin nucă de cocos pe urmă le așezăm pe o tavă acoperită cu hârtie de copt. Lăsăm biluțele la frigider 2-3 ore.

Să îi savurați cu drag! Poftă bună!

Loading...